EXPOSITIE - Makeblijde Houten
670
page-template-default,page,page-id-670,page-child,parent-pageid-237,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Expositie:

Vanaf 9 december zal er een expositie zijn in Makeblijde met schilderijen van Ton van Impelen en beelden van Niek Wittebrood en Laus Heezemans:

Ton van Impelen:

SCHILDEREN IS VOOR MIJ EEN UITDAGING, IEDERE KEER. ALS JE DE HANDSCHOEN OPPAKT, KUN JE NATUURLIJK VERLIEZEN MAAR DAT MAAKT ‘T JUIST ZO SPANNEND. SOMS KREEG IK ZULKE KLAPPEN, DAT IK ‘T KWASTJE ER BIJ NEER WILDE GOOIEN EN HELEMAAL STOPPEN. MAAR NA ‘N POWERNAP WAS IK TOCH WEER STRIJDLUSTIG. WAT ‘T GAAT WORDEN WEET IK OOK NOOIT ALS IK AAN ‘N NIEUW SCHILDERIJ BEGIN, DAT IS ‘N TRADITIE WANT VROEGER WILDE IK MEZELF NIET VAN TEVOREN AL VASTZETTEN AAN ’N ONDERWERP. DIE GEDACHTE HEB IK AL LANG WEER LOSGELATEN MAAR NIET DE GENOEMDE WERKWIJZE. ELK SCHILDERIJ IS VOOR MIJ EEN AVONTUURLIJKE REIS WAARIN IK SOMS ÓÓK IN WOESTIJNEN OF ANDERE MOEILIJKE SITUATIES TERECHT KAN KOMEN.

Makeblijde Houten

 EXPOSITIE aanmelden

Bij Makeblijde wisselt de expositie ongeveer gelijk met de wisseling van een seizoen.  Verschillende kunstenaars hebben eigen werk mogen tentoonstellen. Wanneer u een kunstenaar bent of kent die hier aan wil meewerken kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

3D en beelden Plaatsing in het park is ook mogelijk. Wij hebben de ruimte uw beelden op de meest fraaie plekken in het park te tonen.

Bel John van Wijngaarden voor een afspraak.