originele arrangementen voor vergaderingen en feesten
659
page-template-default,page,page-id-659,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

ARRANGEMENTEN

Eigenlijk zijn de mogelijkheden bij Makeblijde onbeperkt.
Zowel in het Paviljoen als in het Park kunt u de activiteit zelf organiseren of u maakt gebruik van het aanbod van arrangementen.

Makeblijde werkt met vaste relaties en leveranciers die van uw dag een onvergetelijke zullen maken.Deze specialisten bieden uw gasten een goede in of aanvulling op uw programma.

 • Laat u informeren door Anja van der Heijden.
Makeblijde Houten

WORKSHOP POSITIEVE ENERGIE

Anja van der Heijden heeft in de afgelopen dertig jaar ervaring opgedaan als management assistente, directiesecretaresse en personal assistent bij profit en non-profit organisaties. Ze is vaak betrokken geweest bij het (om)bouwen van organisaties en daarbij pakte ze ook de rol van positieve inspirator (smeder) en projectleider (bouwer). Als de organisatie in rustiger vaarwater was gekomen begon ze aan een nieuwe uitdaging.
De afgelopen tien jaar heeft ze ook vanuit haar passie voor food en verbinden van mensen, (mee)gewerkt aan het organiseren van evenementen. Vanaf september 2015 is zij Locatie Manager bij Makeblijde en organiseert zij veelal evenementen op deze inspirerende locatie.

Werken is een keuze maar werken met plezier is voor Anja een must. Ze heeft ervoor gekozen de passie voor het organisatiewerk en de passie voor mensen te combineren. Graag laat zij haar werkervaring en opleiding voor Lifestyle coach bij elkaar komen, door Positieve Energie Workshops te organiseren.

De workshops worden samen met een kunstenaar, kok of sporter ingericht, omdat er tijdens de workshop een onderdeel ‘doen’ in zit. Het geeft een plezierige sfeer aan de workshops en het levert een positief resultaat en mooie herinnering op. In de workshop werk je afwisselend individueel, in duo’s en als groep aan opdrachten. Dit maakt de invulling van de middag boeiend, omdat je van elkaar leert zonder meteen alles met de hele groep te moeten delen.

 

Wil je een uitdaging aangaan en naar een positieve houding toe werken? Geef je dan op via info@makeblijde.nl

 

Het is weten wat je aan jezelf hebt, het is willen inzetten voor een positief resultaat, kunnen veranderen en doen waar je voor staat!

INSPIRATIESESSIE / WORKSHOP VAN MARIJN TE KOLSTE

Ontspanning ter inspiratie tijdens uw verblijf op Makeblijde

Drie modules:

 1. half uur:
 2. Ruimtewandeling in de tuin, waarbij de zintuigen worden gescherpt in waarnemen
 3. Beter fotograferen met de smartphone; waarnemen en de creatieve mogelijkheden
 4. Brainstorm over visitekaartje

 

 1. heel uur
 2. Ontwerpen van een stempel, zelf uitsnijden en afdrukken
 3. Met klei ervaren wat je creatieve bron voor vormen omhoog laat komen.
 4. Lezing over kunst en kunstbeleving, keuze uit:

– De TRAProute in Houten, kunst en geschiedenis in Houten

– Het menselijk portret

– Poëtische verrassings-lezing

 

 1. 1,5 uur
 2. Tekenen naar model; portret of hele figuur
 3. Tekenen van een stilleven uit of in de tuin van Makeblijde
 4. Lezing over kunst en kunstbeleving, keuze uit:

– De schoonheid van verval, of het herkennen van een oordeel

– De toren van Babel en de Babylonische spraakverwarring

 1. Op maat gemaakte workshop of lezing. Vraag naar de mogelijkheden p.o.a.

 

Materiaalkosten 2a, 2b en 3a per workshop van maximaal 20 personen

De workshops kunnen verlengd worden tot een langere optie.

Voor de workshops geldt: maximaal 20 personen

Bij meer personen komt er extra begeleiding en kosten bij

De lezing mag voor 20+ personen

Marijn te Kolsté is beeldend kunstenaar en denkavonturier. Met deze inspiratiesessies geeft zij een opmaat tot het aanboren van de creatieve bron. Zij is van mening dat deze bron altijd aanwezig is om ons te helpen keuzes te maken en daarmee nieuwe oplossingen te creëren. Zo kan op een dag de boog niet altijd gespannen staan. Door te schakelen naar de rechter hersenhelft, waarbij er een andere vorm van waarnemen geopend wordt, kan er weer een frisse wind door het hoofd stromen om met hernieuwde aandacht de studiedag te vervolgen.

Zoals in de natuur is dat vaak een organisch proces. Een boom moet soms, om te kunnen groeien, vertrouwen dat hij toch zijn weg zal vinden onder het asfalt, ook al ziet hij de oplossing niet. Zonder vertrouwen en overgave in het moment komt er geen ruimte onder de grond. Kunst gaat hier ook over: van angst naar vertrouwen. Met de kwaliteiten uit de taal van beeldende kunst gaat Marijn in deze workshops de creatieve mogelijkheden hierin laten ervaren.

Marijn te Kolsté / www.marijntekolste.nl

Feesten Makeblijde Houten

ROOFVOGELSHOW

Nabij het paviljoen op het grote grasveld, midden in het park worden mooie roofvogelshows gegeven.

Indrukwekkend te zien hoe deze pracht vogels genieten van de ruimte.

Voedselbos Makeblijde Houten

KOOKWORKSHOPS – SAMEN KOKEN

Bij Makeblijde weten wij hoe om te gaan met bijzondere ingrediënten ( vanuit het park)

Onder leiding van onze kok worden de meest smaakvolle gerechten samengesteld. Natuurlijk maken wij gebruik van het lokale aanbod van producten. Wij maken ook heerlijke smaakcombinaties met de kruiden en seizoensvruchten uit het park. U en uw gasten zullen met een onvergetelijke indruk naar huis gaan.

De kookworkshop kan ook ingevuld worden door gezamenlijk borrelhappen en of smoothies te maken onder leiding van een van onze koks.