MAKEBLIJDE CULINAIR - Makeblijde Houten
677
page-template-default,page,page-id-677,page-child,parent-pageid-203,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Alles uit eigen keuken! Met trots presenteren onze koks smaakvolle gerechten. Gebaseerd en afgestemd op het seizoen en gebruikmakend van het mooie aanbod aan kruiden en ingredienten uit het park. Duurzaam en smaakvol.

MAKEBLIJDE CULINAIR

Heerlijke en originele recepten rechtstreeks uit eigen tuin. Natuurlijk rekening houdend met de wensen van uw/onze gasten.

Makeblijde Houten

DE SMAAK VAN HOUTEN

Wij dagen onze gasten uit. Zoals ook zij ons mogen uitdagen. Dit leidt gegarandeerd tot heerlijke recepten en gerechten.

Gratins / Warme gerechten met bovenop een knapperig goudbruin laagje vol smaak: gratins zijn heerlijke maaltijden voor de winter. Het gerecht bestaat uit dungesneden plakjes aardappel met crème fraîche, die lang gebakken zijn op lage temperatuur in de oven. De laatste paar minuten wordt de oventemperatuur verhoogd en kan de bovenste laag van het gerecht gratineren.