FEESTEN - Makeblijde Houten
178
page-template-default,page,page-id-178,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

FEESTEN

Bent u zoveel jaar getrouwd of wilt u uw verjaardagsfeest op een prachtige locatie vieren, dat kan bij Makeblijde. De mogelijkheden zijn oneindig. Een gezellige borrel, high tea, barbecue, picknick of een heerlijk diner waarbij u zoveel mogelijk lekker buiten bent en kunt genieten van een mooi park.
U wilt een bijzonder feest. Een feest dat uitstekend geregeld is en waar men nog lang over napraat. Een feest waarbij de zorg u volledig uit handen wordt genomen. Wij maken graag een afspraak om aan al uw wensen vorm te geven.
Heeft u iets te vieren, dan is Makeblijde een fantastische locatie.
Makeblijde Houten
TROUWEN
De mooiste dag van uw leven. Of in ieder geval een hele bijzondere dag. Daar hoort een bijzondere locatie bij. Makeblijde is een prachtige trouwlocatie waarbij de combinatie van een modern pand en een schitterende groene omgeving voor een extra speciale sfeer zorgt. Op ons prachtige park en bij het paviljoen, kunt u een schitterende fotoreportage maken, een intieme receptie of een spetterend feest geven, en culinair genieten van onze uitstekende keuken. Kortom uw trouwdag op één locatie vieren, dat kan bij Makeblijde.
HET PAVILJOEN
Het strak stijlvol vormgegeven glazen paviljoen is een locatie waar iedereen zich snel op hun gemak voelt, jong en oud, familie en vrienden. Gezellig zitten kletsen, proosten met een glas champagne, samen de taart aansnijden of even lekker buiten zijn en genieten van een inspirerende groene omgeving.
Alle vier de zalen kunnen worden ingedeeld, op een wijze zoals door u gewenst. De grote glazen wanden geven je het gevoel deel uit te maken van de natuurlijke omgeving. In totaal kunnen wij ca. 150 gasten verwelkomen voor uw trouwfeest of receptie.