Makeblijde Houten

GASTEN AAN HET WOORD

In de middag een najaarsproeverij van wijnspecialist Van Dort met heerlijke wijnen. Vinylplaatjes werden gedraaid op aanvraag.
Aansluitend 3 gerechten (zuurkool/gehakt, hachee, hete bliksem) geserveerd met een bijpassende wijn en een verrassingstoetje.
Heerlijk gegeten en het was reuze gezellig, zeker voor herhaling.

Groet, M. Sturkenboom (26 november 2017)

Makeblijde was een prima plek! We hebben goede 3 dagen gehad. Wel hoorde je elkaar soms in de andere zaal, maar het was een hele leuke plek. In het aankomende voorjaar komen we terug voor een tweedaagse!

 

Hogeschool Utrecht (2 november 2017)

Bij deze wil ik jullie nog hartelijk bedanken voor de goede organisatie van mijn Pensioenfeestje .

Ik ben zeer tevreden, het was allemaal prima geregeld, het eten was uitstekend, bediening en drank ook. Daarbij een prachtige locatie en schitterend weer.

Marcelle Savelkoul

Graag willen wij u en uw team nog even hartelijk bedanken voor de uitstekende verzorging. Van onze familie en vrienden niets dan positieve reacties. In het bijzonder werden de vriendelijke en persoonlijke “bediening” en de kwaliteit van de hapjes genoemd. Naast de locatie en het weer heeft dit zeker bijgedragen aan het welslagen van ons feestje. Ronald en zijn collega’s hebben wij na afloop nog even persoonlijk gesproken en bedankt. Bij deze nog een bedankje voor u voor het regelen.

Ook onze troubadour (Boudewijn Hansen) kwam goed tot zijn recht in deze bijzondere ambiance.

René en ik kijken terug op een gezellige dag. Niet zomaar een dag, maar een met een een gouden randje.  Ook dankzij u en uw team.

Ria en René (12 juni 2017)

Gisteren genoten we met onze relaties van een topmiddag bij Makeblijde.

De catering en service was conform afspraak, fijn.

Wij hebben elkaar gisteren niet gesproken, maar bij deze dank voor de organisatie.

De 28e juni zijn we weer bij jullie, een mooi vooruitzicht.

Groeten,

Beschier (9 juni 2017)

“Fijne, groene, frisse en inspirerende omgeving voor een vergadersessie”

Marian Priem (17 mei 2017)

Nogmaals mijn dank dat wij te gast mochten zijn bij Makeblijde. Niet alleen door het prachtige weer en omgeving, ook de verzorging en vriendelijkheid van het Makeblijde-personeel werd bijzonder gewaardeerd. We komen graag weer terug! Mooie dag én weekend gewenst. Hartelijke groet, Esther

Esther van der Veen

Adviseur Interne Communicatie Rijkswaterstaat

Mede door jullie creativiteit en originaliteit is onze trouwdag een onvergetelijke en mooie dag geworden.

Het was meer dan wij ons hadden voorgesteld. De tent, de bediening, de kok hebben meer dan waargemaakt wat je ons hebt geoffreerd.

Hartelijk dank.

Hanneke en Albert H. ( 23 -08-2016 )

” De uitnodiging, de muziek, de toespraken. Dat heb je tamelijk zelf in de hand als je een feest voor 80 mensen geeft. Voor de aankleding, de bediening en de ‘keuken’ vroeg Makeblijde ons hun gewoon te vertrouwen. Het is maar goed dat we dat gedaan hebben. De prachtige tuin helemaal voor onszelf. De ‘keuken’ was verasssend en lekker. De bediening was onopvallend en efficiënt. Chapeau!

Ton en Hanneke (19 juni 2016)

Wij willen u hartelijk danken voor de verzorging van ons feest, zaterdag 16 april.

Het was keurig verzorgd en het eten was prima. Een compliment voor de verzorging van het glutenvrije eten.

Onze gasten hebben het prima gehad en waren erg tevreden.

Ook de kinderen hebben zich goed vermaakt in de tuin. Ze hebben naar hartenlust kunnen spelen.

Hartelijk dank en misschien eens tot ziens.

Janny en Gijs den Hollander

Graag wil ik nog even laten weten, dat het feest – mede door de inzet van uw medewerkers – zeer plezierig is verlopen. Alle hulde !

met vriendelijke groeten,

Henk Heuzinkveld

Makeblijde; Wat een heerlijke plek is dit! Het doet zijn naam eer aan, want wij werden er allemaal blij van. Wij hebben hier een kernteambijeenkomst gehad met een groep van ca 50 personen. Een luister, leer & doe dag die optimaal tot zijn recht kwam op deze ‘verre van standaard’ vergaderlocatie. Het ligt centraal ten opzichte van de uitvalwegen en toch in een rustgevende, natuurlijke omgeving. We hadden het hele complex voor ons zelf, waardoor we vrijuit konden brainstormen over onze strategie en merkidentiteit. Het team van Makeblijde is flexibel, gastvrij en maakt daarnaast ook nog eens de heerlijke hapjes! Wij waren dik tevreden en komen zeker nog een keer terug! 

Met enthousiaste groet, 

Eva Lotte Verdonk

 

Makeblijde heeft voor mij, mijn familie en vrienden een fantastisch feest verzorgd dat nog lang zal nazinderen.

Locatie, sfeer, toewijding en betrokkenheid en de catering waren zeer goed. Alles klopte.

Mijn gasten waren onder de indruk van dit alles.

Ik heb mijn 60 jarige leeftijd niet beter kunnen vieren.

Bedankt!

Cees van Geffen ( 12 november 2016)


 

Namens mijn ouders en hun gasten hartelijk dank voor de fijne dag.

Betty Hendriks

 

GASTEN AAN HET WOORD

De Bosdag is zeker goed verlopen. Gezien de grote groepsgrootte was de ruimte voldoende, ook door de inzet van de tenten.  De verzorging is verder als prima ervaren, dank daarvoor!

Albert Heijn Nederland

 

Dank voor jullie gastvrijheid. Ik vond het een hele leuke middag op een fijne locatie.
Op mijn FB heb ik een bericht geplaatst.

Groet Marijke Prins


 

Het was geweldig. Leuke gastvrouw, beleefd, gezellig bedieningspersoneel.

Niets was te veel. Goed verzorgd! Chapeau.

Mevr. E.M. Tammenga- de Leeuw


 

Dank voor het organiseren. Mooie locatie.
Lekker eten, veel complimenten van de gasten gehoord.
Top!            

Met vriendelijke groeten, 

John Vermeeren

Wat een ontdekking! Inspiratie te over, na een dag vergaderen bij Makeblijde. Niets is leuker complimenten te ontvangen van al mijn collega’s. Iedereen heeft genoten van de plek en vooral van de mooie vergaderruimten en van het terras. Wij komen zeker terug!

Groet, Monique

*

Als de Raad van Toezicht van Wellant vergadert bij Makeblijde, combineert zij dit met een maaltijd die genuttigd kan worden tijdens de vergadering: een plate service. Het team van Makeblijde zorgt altijd voor een zodanig verblijf, dat er in alle rust en met heerlijk huisgemaakte quiche en salade tegelijkertijd gewerkt kan worden.

Het Wellantcollege Houten

Als twee bijna-60-jarige dames wilden we ons kroonjaar graag vieren in de omgeving van Utrecht, de stad van  onze studententijd. Makeblijde was in onze ogen de ideale locatie: centraal gelegen en goed bereikbaar, in een groene parkachtige omgeving, met een aansprekend en sfeervol gebouw en met een organisatie die maatwerk wilde leveren.

Ons avondfeest met ruim 100 gasten is een groot succes geworden. Niet alleen door het zorgvuldig doorgesproken draaiboek en de ruimte voor onze eigen inbreng maar zeker ook door de goede zorgen van Marion en haar team op de avond zelf. 

Een feestelijke en memorabele avond, jullie hebben onze verwachtingen zeker waargemaakt. Met dank en hartelijke groeten.

Hella Nubé en Ineke Inglot