Makeblijde zoekt:
Wegens succes en toenemende activiteiten
Een enthousiaste medewerker horeca ( 20 uur )

 

Makeblijde is een vergader/feestlocatie gelegen in een uniek park aan de noordzijde van Houten. Makeblijde staat bekend om zijn gastvrijheid en ook om de huisgemaakte producten. Lijkt het jou leuk om ons team te ondersteunen met de werkzaamheden in ons paviljoen, reageer dan snel! Want voor deze pracht locatie zoeken wij een leuke collega als medewerker horeca!

 

Als medewerker horeca ben je verantwoordelijk voor de vergader/feest/locaties/zalen . Jij zorgt voor een gastvrij verblijf van onze bezoekers en een goede afstemming tussen bediening en keuken. Samen met jouw collega’s dragen jullie als team de zorg voor onze tevreden gasten.

 

Hoe ziet de ideale persoon eruit?

Je hebt een flexibele instelling en een representatieve gastvrije uitstraling. Je bent woonachtig in regio Houten. Je hebt bij voorkeur horeca ervaring en affiniteit met lekker en gezond eten.
Je vindt het niet erg om wisselende diensten en op zon- en feestdagen te werken. Je bent gastvrij ingesteld en denkt in oplossingen om daarmee de gasten een prettig verblijf te bieden.

 

Wat bieden we jou?
• een leuk team
• veel verantwoordelijkheid
• een 20-urig contract
• inspirerende en dynamische werkomgeving
• marktconform salaris
• mogelijkheden om jouw persoonlijke talent verder te ontwikkelen

 

Herken jij jezelf in dit profiel? stuur dan jouw C.V. en een mooie passende motivatie naar ons toe. info@makeblijde.nl t.a.v . Anja van der Heijden.