WORKSHOP POSITIEVE ENERGIE

Anja van der Heijden heeft in de afgelopen dertig jaar ervaring opgedaan als management assistente, directiesecretaresse en personal assistent bij profit en non-profit organisaties. Ze is vaak betrokken geweest bij het (om)bouwen van organisaties en daarbij pakte ze ook de rol van positieve inspirator (smeder) en projectleider (bouwer). Als de organisatie in rustiger vaarwater was gekomen begon ze aan een nieuwe uitdaging.
De afgelopen tien jaar heeft ze ook vanuit haar passie voor food en verbinden van mensen, (mee)gewerkt aan het organiseren van evenementen. Vanaf september 2015 is zij Locatie Manager bij Makeblijde en organiseert zij veelal evenementen op deze inspirerende locatie.

Werken is een keuze maar werken met plezier is voor Anja een must. Ze heeft ervoor gekozen de passie voor het organisatiewerk en de passie voor mensen te combineren. Graag laat zij haar werkervaring en opleiding voor Lifestyle coach bij elkaar komen, door Positieve Energie Workshops te organiseren.

De workshops worden samen met een kunstenaar, kok of sporter ingericht, omdat er tijdens de workshop een onderdeel ‘doen’ in zit. Het geeft een plezierige sfeer aan de workshops en het levert een positief resultaat en mooie herinnering op. In de workshop werk je afwisselend individueel, in duo’s en als groep aan opdrachten. Dit maakt de invulling van de middag boeiend, omdat je van elkaar leert zonder meteen alles met de hele groep te moeten delen.

 

Wil je een uitdaging aangaan en naar een positieve houding toe werken? Geef je dan op via info@makeblijde.nl

 

Het is weten wat je aan jezelf hebt, het is willen inzetten voor een positief resultaat, kunnen veranderen en doen waar je voor staat!